Vacature (inter)nationaal chauffeur levend pluimvee

Geniet jij ervan om hele einden te touren met een lekker muziekje op?
Dat is dan mooi, want wij zijn op zoek naar een nieuwe Tina of Tino Trucker!

Als vrachtwagenchauffeur bij Pluimveehandel van Hunnik ben je in heel Europa te vinden om levend pluimvee te transporteren. Zo rijd je bijvoorbeeld de ene week naar Duitsland, tour je die week erop een rondje door Nederland, ben je te vinden in Frankrijk of toeter je zodra je de grens van Polen overrijdt.

Wij zijn op zoek naar een verantwoordelijke en klantvriendelijke collega met een flexibele instelling. We zoeken een echte trucker die niets geeft om de 9-5 mentaliteit en idealiter in het bezit is van een CE-rijbewijs. Heb je die nou niet? Geen stress, want dan regelen wij die als de kippen voor je. Zo ook het pluimveecertificaat.

We vinden het vooral heel belangrijk dat je het leuk vindt om in een klein team bij een gedreven familiebedrijf te werken.

Lijkt dit jou wat? Solliciteer dan door een mail te sturen naar info@pluimveehandelvanhunnik.nl. Je kunt ons uiteraard ook even bellen via 0318-527373.

Hopelijk tot snel!

https://www.pluimveehandelvanhunnik.nl/wp-content/uploads/2023/07/PluimveehandelVanHunnik_CTWC_16maart2023-68-1-scaled.jpg

avatar
Calvin van Hunnik
Kan ik je ergens mee helpen?
Scroll Up