Drie generaties

Familiebedrijf pluimveehandel van Hunnik verhandelt, vanuit Veenendaal, al meer dan 50 jaar slachtkippen van pluimveehouders naar slachterijen. Oprichter Jacob van Hunnik is regionaal gestart waarna zijn zonen het werkgebied hebben uitgebreid tot Noord- en Midden Europa. Het bedrijf wordt op dit moment bestuurd door de derde generatie. Jacco van Hunnik heeft het bedrijf sinds 2005 overgenomen van vader Jan en oom Adri en zorgt er met zijn team van chauffeurs en officemedewerkers voor dat het pluimvee op het juiste tijdstip op de plek van bestemming aankomt. Door de jarenlange ervaring en afzetmogelijkheden is pluimveehandel van Hunnik de juiste partner voor elke pluimveehouder in binnen- en buitenland.

https://www.pluimveehandelvanhunnik.nl/wp-content/uploads/2016/12/mercedes.jpg

Jacob van Hunnik

Oprichter Jacob van Hunnik haalde vanuit Veenendaal en omstreken, met een omgebouwde Amerikaanse personenauto van het merk Ford Plymouth, slachtkippen op om ze naar slachthuizen in de regio te verhandelen en te vervoeren. Door het vroege overlijden van Jacob van Hunnik hebben zijn zonen Adri en Jan van Hunnik de handel overgenomen.


Adri en Jan van Hunnik

Vanaf de jaren 60 hebben Adri en Jan het bedrijf van een nationaal opererend uitgebreid tot een gerenommeerd internationale handelsonderneming. Met gespecialiseerde vrachtwagens werd het pluimvee van en naar België, Frankrijk en Duitsland vervoerd. Tijdens deze periode werden de handelsactiviteiten enorm uitgebreid.

https://www.pluimveehandelvanhunnik.nl/wp-content/uploads/2016/12/jaccokip.jpg

Jacco van Hunnik

Vanaf 2005 hebben Adri en Jan zich teruggetrokken en heeft Jacco van Hunnik de bedrijfsvoering doorgezet. Vanaf deze tijd heeft het bedrijf meer afzet gecreëerd naar Polen. Op dit moment bestaat het handelsbedrijf uit een team van een planner, administratief medewerker, chauffeurs en heeft het bedrijf 4 vrachtwagens en een truck met opleggers in eigen beheer.

Contact

Bobinestraat 63,
3903 KE Veenendaal
The Netherlands

T: +31 (0)318 527 373
F: +31 (0)318 540 736
E: info@pluimveehandelvanhunnik.nl

News

Scroll Up